vineri, 24 iunie 2016


     ACUM…LA SFARSIT DE AN SCOLAR,

Emoţii, ganduri bune, vorbe frumoase, le avem astăzi din plin. Este vremea bilanţului  pentru încă un an şcolar. Incheiem azi anul şcolar 2015-2016, cu bune, cu rele si-mi place s-o spun cu mult mai multe bune decat rele.
Astăzi, noi, dascalii am acumulat nu numai un an la vechimea în muncă, ci şi noi experienţe,  emoţii şi împliniri alături de voi dragi elevi, pe drumul pe care-l numim cu totii educatie.
Atunci cand unii dintre voi v-aţi mai poticnit, v-aţi împiedicat, am fost acolo să vă ajutăm să vă ridicaţi, cînd unii dintre voi aţi avut un mers mai încet, mai greoi, am fost acolo să vă ajutăm să acceleraţi ritmul, dar cei mai mulţi aţi avut un mers ferm şi hotarat pană la finişul anului.
Noi v-am însoţit o perioadă frumoasă din viată voastră şi a noastră, pe lungul drum al cunoaşterii şi ne bucurăm pentru asta……    
  Dacă pentru alții timpul înseamnă bani, pentru voi, acum, el are un preț incalculabil. Prețuiți cât puteți anii ăștia frumoși și încercați să nu vă abateți de la educație.
Vă dorim o vacanță frumoasă, plină de momente de relaxare, pe care le meritați cu prisosință!
….. din discursul directorului

….. Grigore Moisil afirma la un moment dat în ilustra sa carieră că un profesor bun este acela care face ca lucrurile mai grele să ţi se pară mai uşoare. 
 Telul meu ca profesor şi diriginte la clasa a VIII-a, care azi işi ia rămas bun, din postura de elevi ai gimnaziului, a fost acela de a-i stimula, ajuta, îndruma să iasă învingători din această etapă a dezvoltării lor personale.
 Desigur, absolvirea gimnaziului este un moment care vă umple de emoţii, pe voi dar şi pe noi, dascălii vostrii şi în aceeaşi măsură pe părinţii voştri….
Vouă, dragi elevi, vă doresc în continuare o viaţă plină de surprize plăcute, să aveţi o ascensiune lină dar sigură, pe cele mai înalte culmi ale înţelepciunii, să fiţi sănătoşi şi frumoşi, să aduceţi bucurie în sufletele părinţilor vostri, pe noi, dascălii voştri să ne faceţi mandri că am contribuit la dezvoltarea voastră, să aveţi success în orice colţ al lumii în care veţi păşi şi să vă fie calea plină de lumină….    din discursul dirigintei clasei  VIII-a.
 CLASA A VIII-A, 2015 - 2016:




Festivităţile de sfarşit de an şcolar, premierea şi programul pregătit, au avut loc la căminul cultural.

Cateva instantanee: